طرز تهیه خورش غوره بامیه:
مواد لازم : برای ۶ الی ۸ نفر 300گرم گوشت خورشتی ٢٥٠گرم بامیه ١عدد پیاز متوسط 3عدد گوجه رنده شده و 2 ق غ رب گوجه فرنگی 2 ق غ غوره و 2ق غ ابغوره ١عدد سیب زمینی متوسط زردچوبه؛پودر فلقل قرمز؛ادویه به میزان لازم به میزان لازم روغن به میزان لازم نمک

در مجله کمونه همراه ما باشید

نتیجه تصویری برای طرز تهیه خورش غوره بامیه

طرز تهیه:

پیاز را نگینی خرد کرده و در یک تابه که روی حرارت قرار داده اید با مقدار کمی روغن تفت دهید، در حدی که سبک و طلایی شود، سپس زردچوبه، ادویه و فلفل را اضافه کنید.
گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید دو لیوان اب بریزید و اجازه دهید گوشت نیم پز شود.توی یه تابه گوجه فرنگی رنده شده را تفت میدهیم تا اب ان گرفته بشه و کمی روغن میریزیم سپس رب گوجه را افزوده و وقتی گوشتمون نیم پز شد باغوره بهش اضافه میکنیم.اجازه دهید بپزد تا جا بیفتد.
در این میان بامیه ها را تمیز کرده ، بشویید و تفت میدهیم(میتونید بخار پزهم کنید) بامیه ها رانیم ساعت اخر پخت به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد این مرحله نیاز به زمان زیادی ندارد، چون همه چیز پخته است و فقط کافی است آب خورش غلیظ شود. ۵ دقیقه اخرهم چاشنیخورشت( ابغوره )را اضافه میکنیم.
برای اینکه خورش بامیه شکیلی داشته باشید فقط قسمت کوتاهی از دم بامیه ها را جدا کنید و مواظب باشید به دانه های آن نرسید.

آشنایی با رپورتاژ اگهی

آشنایی با مفاهیم ساده بورس

آموزش طرز پخت پاکوره